VI SKABER SUCCESFULDE SCALE-UPS

En overskuelig operationsmodel der kan
hjælper dig på vækstrejsen

En operationsmodel sikrer at virksomhedens infrastruktur hænger sammen så der er rum og tid til at eksekvere på vækstmulighederne i markedet

Unas 5P operationsmodel

Unas 5P operationsmodel er kernen i et simpel og overskueligt værktøj der kan hjælpe dig med at få styr på din videre vækstrejse.

Purpose:

At få alle afstemt og fokuseret omkring den samme vision

People:

At sikre vi har de rigtige folk på de rigtige pladser

Process:

At sikre vi har robuste, effektive processer, der leverer høj kvalitet

Platform:

Hvor vi skal bo? Hvordan vores IT-struktur skal være? Hvordan vi skal være organiseret?

Performance:

Hvordan vi vil eksekvere på vores strategi?

DE 5 LAG I UNAS 5P OPERATIONSMODEL

Kravene til operations-modellen udvikler sig kraftigt i takt med at væksten i virksomheden tilfører mere kompleksitet i form af flere mennesker, ledelseslag, lokationer, systemer m.v.

De 5 lag i operationsmodellen fokuserer på de unikke problemstillinger scale-ups står med netop fordi de vækster så kraftigt inden for meget kort tid. Scale-ups kigger konstant ud i markedet for at gribe eksisterende chancer, samtidig med at de interne processer, konstant er i luften fordi det der virker for en 5-mand stor virksomhed ikke virker for den samme virksomhed ½ år senere hvor de er 15.

Det er altså ikke nok at være risikovillig, visionær og entreprenant – hvilket får virksomheden til at vokse, netop som en scale-up, der skal også være styr på alle de interne processer.
Disse to måder at håndtere en virksomhed på: Den entreprenante og den administrative er ofte 2 diametrale modsætninger. Derfor har vi sat det administrative på formular så den entreprenante CEO i en scale-up kan fokusere på vækstrejsen – samtidig med at der bliver taget hånd om det administrative.

Først når virksomheden infrastruktur er på plads kan den følge med stifterens vækstrejse

VI HAR SAT OPERATIONSMODELLEN PÅ FORMEL – SÅ DU KAN BRUGE TIDEN PÅ VÆKSTEN

Tag en af de tre selvevalueringer og få styr på organisationens vækstmuligheder.

Evalueringen giver dig et hurtigt overblik over hvor din infrastruktur er i fare for at bremse, eller helt dræbe væksten.