Blog

Oplever du vild vækst?: Strategi-eksekveringen skal ud af dit hoved og sættes i system

photo-1552664730-d307ca884978

Når din virksomhed vokser fra startup-stadiet og bliver til en rigtig “scale-up-virksomhed” der vokser med 25, 50 eller endda 100% om året, kan du som stifter og leder ikke længere være den der sikre at eksekveringen af dine ideer bliver gjort alle steder. Der skal ske en formalisering. Læs her hvorfor og hvordan.

Alt i din virksomhed skal dybest set være forankret i en strategi. Det lyder banalt. Men faktum er, at når virksomheden får vokseværk, så begynder der at ske ting, der i bund og grund i…

Læs mere…

Oplever du vild vækst? Din platform skal være bygget af gummi

photo-1506452985227-70bc78385fb0

 

Når din virksomhed vokser fra startup-stadiet og bliver til en rigtig “scale-up-virksomhed” der vokser med 25, 50 eller endda 100% om året, skal ’platformen’ følge med. Det vil sige It, bygninger, organisation med mere som udgør fundamentet, som skal holde ’hånden under’ virksomhedens vilde vokseværk.

Din platform er din virksomheds fundamentale infrastruktur. Det er dine it-systemer, fysiske bygninger og de organisatoriske rammer. 

Hvis din virksomhed vokser og er nået 10-50 medarbejdere, så vil…

Læs mere…

Oplever du vild vækst? - 3 ting du skal gøre for at skabe overblik og sammenhæng i dine processer

photo-1542744173-8e7e53415bb0

Vild vækst: Sådan skaber du overblik og sammenhæng i processer

Når din virksomhed vokser fra startup-stadiet og bliver til en rigtig “scale-up-virksomhed” der vokser med 25, 50 eller endda 100% om året, vil der uværgeligt opstå flaskehalse. Der kommer mere drøn på, og det kræver stærke og standardiserede processer. Ellers kuldsejler eventyret hurtigt.

I en virksomhed med 10 eller færre personer er alle ansatte orienterede mod at få tingene til at lykkes. Fordelingen af opgaver er meget ad hoc-base…

Læs mere…

Vækstvirksomhed: Din people-strategi skal følge med væksten

photo-1556761175-5973dc0f32e7

Alle ved det. Men få efterlever det i virkelighedens verden: Dine ansatte er din virksomheds vigtigste ressource. Det er en udfordring for en virksomhed med vækst på op til 50 procent om året. Læs hvad du skal være opmærksom på i en mindre vækstvirksomhed med 10 til 50 medarbejdere.

Selv om udtrykket ’dine ansatte er din virksomheds vigtigste ressource’ er meget brugt, overrasker det mig ofte at se, hvor lemfældigt mange virksomheder egentlig håndterer deres medarbejderstrategi.

Alt for mange dygt…

Læs mere…

Vækstvirksomhed: Dit purpose skal stå så klart, at du kan skære dig på det

photo-1521046732450-c3259a378455-edited

Vild vækst: Dit purpose skal stå så klart, at du kan skære dig på det

Når startup-virksomheden bliver til en mindre scaleup med 10-50 medarbejdere, bliver der brug for et syleskarpt purpose. Læs hvorfor og hvordan.

De fleste virksomheder har en vision fra den dag, de bliver født. Den er bare sjældent udtrykt konkret og på skrift. Fordi der aldrig har været behov for det.

Men når den lille startup-virksomhed vokser til at være en mindre scaleup- eller vækstvirksomhed med 10-50 medarbejdere, så går d…

Læs mere…

Slut med Post-its og brown-paper sessions!

No-Code-Tools-and-the-Future-of-Process-Work.pdf

Slå proceskortlægning, implementering og optimering sammen til een øvelse! Spar tid og penge og øg samtidig engagement og success-rate.

Introduction – The future is here!

No-code tools like monday.com, Click-up, Airtables, Trello and Notion, to name a few, are disrupting the way businesses automate their processes by providing a platform for employees without programming skills to create custom solutions. These tools enable individuals to easily design and implement automation processes, resul…

Læs mere…