VI SKABER SUCCESFULDE SCALE-UPS

En overskuelig operationsmodel der kan hjælper dig på vækstrejsen

UNAS 5P OPERATIONSMODEL ER KERNEN I ET SIMPEL OG OVERSKUELIGT VÆRKTØJ DER KAN HJÆLPE DIG MED AT FÅ STYR PÅ DIN VIDERE VÆKSTREJSE


En operationsmodel sikrer at virksomhedens infrastruktur hænger sammen så der er rum og tid til at eksekvere på vækstmulighederne i markedet

DE 5 LAG I UNAS 5P OPERATIONSMODEL

Kravene til operations-modellen udvikler sig kraftigt i takt med at væksten i virksomheden tilfører mere kompleksitet i form af flere mennesker, ledelseslag, lokationer, systemer m.v.
De 5 lag i operationsmodellen fokuserer på de unikke problemstillinger scale-ups står med netop fordi de vækster så kraftigt inden for meget kort tid. Scale-ups kigger konstant ud i markedet for at gribe eksisterende chancer, samtidig med at de interne processer, konstant er i luften fordi det der virker for en 5-mand stor virksomhed ikke virker for den samme virksomhed ½ år senere hvor de er 15. Det er altså ikke nok at være risikovillig, visionær og entreprenant – hvilket får virksomheden til at vokse, netop som en scale-up, der skal også være styr på alle de interne processer. Disse to måder at håndtere en virksomhed på: Den entreprenante og den administrative er ofte 2 diametrale modsætninger. Derfor har vi sat det administrative på formular så den entreprenante CEO i en scale-up kan fokusere på vækstrejsen – samtidig med at der bliver taget hånd om det administrative.

Først når virksomheden infrastruktur er på plads kan den følge med stifterens vækstrejse.

VI HAR SAT OPERATIONSMODELLEN PÅ FORMEL – SÅ DU KAN BRUGE TIDEN PÅ VÆKSTEN

Tag en af de tre selvevalueringer og få styr på organisationens vækstmuligheder. High Level Assesment evalueringen tager ca. 3 min. at udfylde og giver dig et hurtigt overblik over hvor din infrastruktur er i fare for at bremse, eller helt dræbe væksten.
DOWNLOAD ASSESSMENT HER

Contact us

Suspendisse at lectus nulla. Ut nec congue purus. In eu nunc euismod, gravida orci ut, rhoncus nisl. Phasellus tempus arcu mauris, at tincidunt sapien facilisis quis. Mauris vel tellus sollicitudin, facilisis nisi ut, bibendum tellus. Vivamus nisl mi, eleifend at velit vulputate, rhoncus commodo leo. Fusce egestas et risus sed varius.